Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

18.05.2024 7:37 | Tisková zpráva

O lidech bez domova se obecně ví, že milují čtyřnohé kamarády a velmi často si je pořizují jako své parťáky v mnohdy nelehkém osudu člověka žijícího na ulici. Protože i někteří zaměstnanci Naděje mají vřelý vztah ke zvířatům, napadlo je, jak spojit příjemné s užitečným a vymysleli společnou aktivitu, kdy po domluvě s vedením psího útulku v Březně u Mladé Boleslavi jezdí v pravidelných intervalech venčit místní psy. Tato spolupráce byla navázána již v polovině března a pracovníky Naděje těší zájem klientů o tuto aktivitu i zájem místního útulku.

Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

"Těšíme se, že tato aktivita přinese tolik potřebnou radost nejen němým tvářím, ale především i našim klientům na okraji společnosti, kteří si zkusí, jaké to je se o někoho starat a také ukáží, že dokážou pomoci tam, kde je potřeba. Za bezvadný nápad užitečně stráveného času a možnost ukázat, že i lidé bez domova mohou být prospěšní, děkujeme! Doufáme, že naše spolupráce bude i nadále trvat," uvedl vedoucí střediska Naděje Roman Rybenský.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lubomír Metnar byl položen dotaz

Proč nikdo neřeší nákup tanků bez výběrka?

Dobrý den, schvalujete nákup tanků, který vláda plánuje? Mě překvapuje, že nikdo neřeší, že nákup probíhá bez výběrového řízení. Podle mě to zavání korupcí nebo minimálně plýtvání veřejnými penězi, protože když není výběrko, jak se ví, že jde pro nás o ten nejvýhodnější nákup?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Český dům je zachráněn, nemovitost koupí město

22:09 Frýdek-Místek: Český dům je zachráněn, nemovitost koupí město

Frýdek-Místek koupí Český dům. Nabytí nemovitosti s okolními pozemky za cenu 19,9 milionu korun schv…